Oficjalne forum serwera SA-MP
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
- Konkurs na moderatora: pierwsza i trzecia środa każdego miesiąca, kadencje na dwa tygodnie
- Konkurs na policjanta: druga i czwarta niedziela każdego miesiąca, kadencja na dwa tygodnie
- Konkurs na super vipa: pierwsza sobota każdego miesiąca, kadencja na miesiąc
- Konkurs na nietykalność: pierwszy piątek każdego miesiąca, god na jedną godzinę
- Walizka: w każdy czwartek
- Diament: w drugi i czwarty poniedziałek każdego miesiąca
- Grand Prix PES: drugi i czwarty piątek każdego miesiąca, wyścigi samochodowe, nagrody:
*I miejsce - 100 000 resp
*II miejsce - 50 000 resp
*III miejsce - 10 000 resp
To są dopiero wstępne plany, a konkretniej moja propozycja, do ustalenia jeszcze są konkretne godziny.
Mam nadzieję, że mój pomysł się podoba, gdyż chodzi mi o to, aby przyciągnąć na nasz serwer graczy.
Wszelkie propozycje i uwagi wpisywać pod wpisem
Proszę o komentarze
VH@ Astaroth
666 \m/
Dziękuje Ci Kochana ^^ :3 Błogosławię ten Eventy i zatwierdzam w imię Ojca i syna i ducha świętego Amen /Właściciel serwera
Czyli że Ci odpowiadają w takiej formie? Jeszcze trzeba ustalić godziny
666 \m/
Mi się bardzo podoba ten pomysł z eventami ale lepiej by było żeby konkurs o SuperVip'a był co tydzień ale już gadałem z tobą Asta i powiedziałaś że to zły plan wiec zostaje przy twojej ręce. A co do godzin to możemy we trójkę Mateo/Ty i Ja na GG pogadać
Pozdrawiam PeRsI
Tak Zatwierdzam je
Robię Konkurs o J@ , Ten Gracz musi wbić jutro o 18:30 na serwer musi mieć wiek 14/18
i znać komendy j@ , Konkurs będzie sprawiedliwy raczej uczciwy
Dziękuje to na tyle z mojej Strony
( Właściciel ) :: Prezes ::
Świetny Pomysł Astra :3 Mam nadzieję że Właściciele zgodzą się na twój pomysł
Pozdrawiam StarGirl <3
Eventy odbywają się regulanie wyżej wymienionych dniach.
Strony: 1
Wątek zamknięty